About Us

Secret Garden is al meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in Limburg. Elke zomer kan je in Beringen terecht voor de beste muziek, koudste pintjes en mooiste open air venue van de regio.

Je vindt er niet alleen de zon, maar ook de beste organisaties van het moment terug. Concepten zoals Atmoz, Groovy Tunes, Rewind, Diskoteka & meer zijn hier elke zomer te gast. Met nationale en internationale artiesten op de line up is Secret Garden the place to be voor een deftig zomers feestje.

Open air since 2013

Agents Of Time .

Andrea Oliva .

ANOTR .

Cellini .

Cloonee .

Joyhauser .

Junior Jack .

Klaps .

Luuk van Dijk .

Marco Bailey .

Maxim Lany .

Nico Morano .

Purple Disco Machine .

Simon Dunmore .

Stephan Jolk .

Yves Deruyter

& more .

Update Covid-19

Ook in tijden van corona staan wij klaar om u veilig te bedienen! Hiervoor volgen we uiteraard alle maatregelen die zijn opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad.

Wij zullen bij het binnenkomen iedereen steeds attenderen op de maatregelen die van kracht zijn. Gelieve uit respect voor ons, andere klanten en uw eigen veiligheid, deze ook te na te leven.

Beat Corona, flatten the curve!

Om de door de overheid opgelegde maatregelen omtrent Covid-19 te hanteren vragen wij u om bij het binnenkomen van de zaak telkens uw voor- en achternaam door te geven, alsook één telefoonnummer per bubbel.

  • Respect social distancing < > 1,5m
  • stay seated at your table
  • no orders at the bar - we'll serve you
  • no dancing allowed
  • always wear a facemaSK while going to the toilet